Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat yksi suosituimmista palveluistamme. Turvallisuus ja laatu ovat meille tärkeitä asioita. Käytämme Salon volumen laadukkaita ripsienpidennystuotteita. Meillä on valikoimissa mustia sekä värillisiä kuituja joista löytyy erilaisia kaaria, paksuuksia sekä pituuksia. Yhdessä asiakkaan kanssa katsomme mitkä pituudet sekä kaarevuudet sopivat asiakkaalle ja on turvallista laittaa ilman, että omat ripset kärsivät. Halutessasi voit näyttää kuvia tyylistä mikä on mieleesi, näin saamme hyvän käsityksen siitä mikä on toiveissasi.

Kaikki ripsiteknikkomme ovat ripsikoulutuksen käyneitä ja osaavia ammattilaisia.

Suositeltu ripsienhuolto väli on kolme viikkoa. Meillä huollot on hinnoiteltu huoltoviikkojen mukaan.

Kahden ja kolmen viikon huolto on tarkoitettu vain omille vakituisille asiakkaille, jos tulet muualta meille huoltoon valitsethan 4 viikon huollon.

Normaalisti ripsien kasvu kestää 60-90 päivää jonka jälkeen ne tippuvat ja kasvattavat uutta ripseä.  Käydessäsi säännöllisesti huollattamassa ripsesi, niin ne pysyvät kauniin ja siisteinä.

Klassiset ripsienpidennykset

Luonnollista tyyliä etsivälle oiva valinta. Klassisissa asennetaan yksi paksumpi kuitu omaan ripseen kiinni.

Volyymiripset

Näyttävämmät, mutta myös volyymeilla saa luonnollisen ja kevyen ilmeen. Volyymeissa liimataan omaan ripseen ohuista ripsikuiduita tehty viuhka. Viuhkan koko vaihtelee 2-7 kuidun välillä, riippuen asiakkaan omien ripsien kunnosta ja rakenteesta.

Hybridiripset

Sekoitus klassisia sekä volyymeja. Hybrideillä saa halutessaan näyttävän tai luonnollisen ilmeen. Hybridit ovat hyvä valinta niille, jotka eivät osaa päättää onko volyymit vai klassiset oikea valinta. Myös klassisista siirtyminen volyymeihin, kannattaa tehdä hybridien kautta.

Hoito-ohjeet

  • Älä nypi tai revi ripsiä

  • Ripsiä saa ja pitää pestä! Pelkkä vesipesu ei riitä, vaan käytä päivittäin ripsienpidennyksille tarkoitettua puhdistuvaahtoa/geeliä. Poista meikit öljyttömällä meikinpoistoaineella. Vältä myös öljyä sisältäviä kasvovoiteita. (öljy heikentää liimasidosta ja ripset ropisee irti).

  • Harjaa ripset tarvittaessa yläkautta pyöräyttäen. Saat meiltä tarvittaessa uuden ripsiharjan.

  • Jos sinulle tulee mitä tahansa ongelmia ripsien kanssa, niin ota meihin heti yhteyttä. (irtoilevat viikossa, kutittavat silmiä jne) Tarkastamme tilanteen ja mielellämme korjaamme. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen ripsiisi.

  • Tule aina ripsien laittoon/huoltoon puhtain ja kuivin silmin. Runsaan meikinpoisto kosteuttaa ripsiä ja voi huonontaa liiman pysyvyyttä. Jos ripsiin jää yhtään meikkiä niin liima ei tartu kunnolla.

Jos ripset putoilee tai ripsissä on jotain meistä johtuvaa vikaa, niin ota välittömästi yhteyttä sähköpostilla kauneushuonepioni@gmail.com  tarkastamme mielellämme tilanteen ja teemme takuuhuollon.

Takuu on voimassa 5 päivää laitosta ja koskee oikein hoidettuja ripsiä. Mahdollinen takuuhuolto on tehtävä 5 päivän sisällä laitosta.

Ripsienpidennys - Hinnasto

Ripsienpidennys klassinen
100€
Ripsihuolto klassinen 2vko
55€
Ripsihuolto klassinen 3vko
60€
Ripsihuolto klassinen 4vko ja muualta tulleiden huolto
65€

Galleria

gallery

Menu Item #1

$49
Description

Menu Item #2

$49
Description

Menu Item #3

$49
Description