Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat yksi suosituimmista palveluistamme. Turvallisuus ja laatu ovat meille tärkeitä asioita. Käytämme Salon volumen laadukkaita ripsienpidennystuotteita. Meillä on valikoimissa mustia sekä värillisiä kuituja joista löytyy erilaisia kaaria, paksuuksia sekä pituuksia. Yhdessä asiakkaan kanssa katsomme mitkä pituudet sekä kaarevuudet sopivat asiakkaalle ja on turvallista laittaa ilman, että omat ripset kärsivät. Halutessasi voit näyttää kuvia tyylistä mikä on mieleesi, näin saamme hyvän käsityksen siitä mikä on toiveissasi.

Kaikki ripsiteknikkomme ovat ripsikoulutuksen käyneitä ja osaavia ammattilaisia.

Suositeltu ripsienhuolto väli on kolme viikkoa. Meillä huollot on hinnoiteltu huoltoviikkojen mukaan.

Kahden ja kolmen viikon huolto on tarkoitettu vain omille vakituisille asiakkaille, jos tulet muualta meille huoltoon valitsethan 4 viikon huollon.

Normaalisti ripsien kasvu kestää 60-90 päivää jonka jälkeen ne tippuvat ja kasvattavat uutta ripseä.  Käydessäsi säännöllisesti huollattamassa ripsesi, niin ne pysyvät kauniin ja siisteinä.

Klassiset ripsienpidennykset

Luonnollista tyyliä etsivälle oiva valinta. Klassisissa asennetaan yksi paksumpi kuitu omaan ripseen kiinni.

Volyymiripset

Näyttävämmät, mutta myös volyymeilla saa luonnollisen ja kevyen ilmeen. Volyymeissa liimataan omaan ripseen ohuista ripsikuiduita tehty viuhka. Viuhkan koko vaihtelee 2-7 kuidun välillä, riippuen asiakkaan omien ripsien kunnosta ja rakenteesta.

Hybridiripset

Sekoitus klassisia sekä volyymeja. Hybrideillä saa halutessaan näyttävän tai luonnollisen ilmeen. Hybridit ovat hyvä valinta niille, jotka eivät osaa päättää onko volyymit vai klassiset oikea valinta. Myös klassisista siirtyminen volyymeihin, kannattaa tehdä hybridien kautta.

Ripsienpidennys - Hinnasto

Ripsienpidennys klassinen
90€
Ripsihuolto klassinen
55€

Galleria

gallery

Menu Item #1

$49
Description

Menu Item #2

$49
Description

Menu Item #3

$49
Description