Kasvohoidot

Tarjoamme hoitolassa erilaisia kasvohoitopalveluja. Käytössämme on laadukkaat Anna Lotan Pro sekä Olivia Klein – tuotteet, joilla pystymme hoitamaan erilaisia ihoja tehokkaasti. Valikoimastamme löytyy klassisen kasvohoidon lisäksi myös ihonpuhdistukseen sekä hemmotteluun räätälöityjä hoitokokonaisuuksia.

Pääset alkuun helposti miettimällä, haluatko mekaanista ihonpuhdistusta vai tarvitsisiko ihosi tällä kertaa jotain muuta? Voit aina myös olla yhteydessä Pionin ihoasiantuntijaan, joka auttaa sinua valitsemaan oikean kasvohoidon mahdollisine lisäpalveluineen. Tässä kuitenkin muutama hyvä vinkki, kun valitset kasvohoitoa:

Klassinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Ihonpuhdistuksessa hoitoprotokollaan on lisätty ihon esikäsittely sekä (mekaaninen tai atraumaattinen) ihonpuhdistus. Valikoimastamme löytyy myös suosittu Pionin täydellinen kasvohoito. Tämä hoitokokonaisuus sisältää yhdistelmän klassista- ja ihonpuhdistushoitoa, pidemmällä kasvohieronnalla sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen. Tässäpä ehdoton suosikki hoito hemmotteluun, loistava lahjaidea!

Jokaiseen kasvohoitoon on lisäksi mahdollisuus valita erilaisia lisäpalveluja, joista suosituimpia ovat kestovärjäykset, kasvojen alueen sokeroinnit tai hedelmähappohoito.

Kun saavut kasvohoitoon, keskustelemme kanssasi ihonhoitotottumuksista, omista toiveista ja sen hetken ihon tilasta. Otamme huomioon hoidoissa jokaisen näistä, ja näin toteutuu ainutlaatuinen ja tehokas hoitokokemus, jossa lopputuloksena hoidettu iho ja tyytyväinen asiakas.

KLASSINEN KASVOHOITO:

Kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, naamio,kasvohieronta ja lopuksi hoitovoide. Hoito tehdään Anna Lotan tai Olivia Klein tuotteilla, joista valitaan jokaisen ihotyypin mukaiset tuotteet.

TIMANTTINEN KASVOHOITO:

Tehokas kasvohoito joka kirkastaa ihoa ja pienentää ihohuokosia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, happohoidon, cold hydration naamion, hieronta c-vitamiiniseerumilla ja lopuksi ihoa rauhoittava naamio.

IHONPUHDISTUS:

Kasvojen alkupuhdistus, mekaaninen puhdistus tai atraumaattinen ihonpuhdistus, kasvokuorinta,kasvonaamio sekä lopuksi hoitovoide. Hoito sopii epäpuhtaalle iholle. Tuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

NUOREN IHONPUHDISTUS:

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tai atraumaattinen ihonpuhdistus, naamio sekä voide. Lopuksi opastetaan ihonhoidossa.


NUOREN ENSIMMÄINEN KASVOHOITO:

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Lopuksi ohjaaminen ihonhoidossa.

PIKAKASVOHOITO:

Kasvojen puhdistus, kuorinta sekä naamio. Lopuksi hoitovoide. Lyhyt hemmotteluhoito kiireiseen arkeen.

PIONIN TÄYDELLINEN KASVOHOITO:

Ihotyypin mukaisilla Anna Lotan tuotteilla alkupuhdistus, mekaaninen puhdistus, kasvokuorinta sekä naamio. Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu. Kasvoseerumi sekä hoitovoide. Sisältää myös rentouttava päänhieronnan sekä pidemmän kasvohieronnan. Kesto max 90 min.

TIMANTTIHIONTA:

Ihoa kirkastava, arpia ja pigmenttiläiskiä häivyttävä hoito. Sis. Alkupuhdistus, timanttihionta ja rauhoittava naamio.

SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO:

Hellävarainen, kosteuttava ja virkistävä hoitokokonaisuus silmänympärysiholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehoaineen käytön, naamion ja hieronnan. Kesto 30min.

Menu Item #1

$49
Description

Menu Item #2

$49
Description

Menu Item #3

$49
Description