Rakennekynnet vai geelilakkaus

Tekniikoita ja termejä on monenlaisia, siksi päätimme vähän avata näitä teille ja toivottavasti vähän helpottaa valinnan tekoa.

Kauneshuone Pionin valikoimassa on monenlaisia kynsipalveluja. Haluat sitten kynsiisi pituutta, väriä, koristetta tai vaikka vain kestävyyttä, niin Pionin väki osaa neuvoa ja opastaa sinua tekemään juuri sinulle oikeat kynsivalinnat.

Rakennekynnet

Rakennekynnet tehdään oman kynnen päälle muoteilla joko akryylillä tai polygelillä. Rakennekynsien huoltoväli on asiakkaasta riippuen  3-5 viikkoa. Kun käyt säännöllisesti huoltamassa rakennekynnet, niin ne pysyvät siisteinä ja voit nauttia kauniista kynsistäsi. Rakennekynnet ovat sinulle oiva valinta jos haluat omiin kynsiisi pituutta.

Geelilakkaukset

Geelilakkaus on omalle luonnonkynnelle tehtävä kestävä lakkaus geelilakalla. Geelilakkauksella ei voida pidentää oman kynnen pituutta, vaan se on oiva ratkaisu sinulle joka olet tyytyväinen omien kynsiesi pituuteen ja haluat niihin kestävän lakkauksen. Geelilakkaukset pysyvät asiakkaasta riippuen 2-4 viikkoa hyvänä, jonka jälkeen kynsiteknikkomme voi huoltaa tai poistaa geelilakkaukset kokonaan  Geelilakkaus ei kulu pois, vaan se on poistettava joko liottamalla tai viilaamalla.

Meillä on valikoimissa laaja valikoima erivärisiä geelilakkoja, glittereitä, timantteja sekä muita kynsikoristeita. On sitten mielessäsi värikkäät, nudet tai klassisen kaunis ranskalainen manikyyri niin jokaiselle löytyy valikoimistamme sopivat sävyt ja koristeet.

Hoito-ohjeet

Rakennekynsien sekä geelilakkauksien hoito-ohjeet:

  • Varo kolauttamasta kynsiäsi. Älä käytä kynsiä työkaluina vaan suojaa niitä iskuilta ja rasitukselta.
  • Suojaa kynnet hansikkailla kun teet kotitaloustöitä, puutarhatöitä tms.
  • Puhdista kynnet hyvin myös kynsien alta.
  • Älä leikkaa tai lyhennä kynsiä kärjistä saksilla, jos haluat lyhentää kynsiä tee se viilaamalla tai ota yhteys henkilökuntaamme ja varaamme huoltoajan.
  • Muista suojata kylmällä ilmalla kätesi hansikkailla.
  • Käytä säännöllisesti käsivoidetta sekä kynsinauhaöljyä.

Jos lakkaus lohkeaa tai kynsissä on jotain meistä johtuvaa vikaa, niin ota välittömästi yhteyttä sähköpostilla kauneushuonepioni@gmail.com  tarkastamme mielellämme tilanteen ja teemme takuuhuollon.

Takuu on voimassa viikon laitosta ja koskee oikein hoidettuja geelilakkauksia/rakennekynsiä. Mahdollinen takuuhuolto on tehtävä 7 päivän sisällä laitosta.

Kynsipalvelu - Hinnasto

Geelilakkaus uudet
45€
Geelilakkaus huolto
50€
Geelilakkaus poisto
20€

Galleria

gallery

Menu Item #1

$49
Description

Menu Item #2

$49
Description

Menu Item #3

$49
Description