Meistä

Kauneudenhoitoa suurella sydämellä

Kauneushuonepioni on kauneushoitoalan yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Lohjan asemalla, Lohjan Virkkalassa ja Nummelan Linjanportissa. Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt ripsienpidennykset, kestotaivutukset, geelilakkaukset, rakennekynnet, kulmien laminointi, sokeroinnit sekä kosmetologipalvelut. 

Meiltä löytyy myös suosittuja pakettihoitoja. Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita Anna Lotan pro sekä Olivia Klein tuotteita, joista löytyy jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman ihonhoitotuotteita kotihoitoon. Opastamme sinua mielellämme ihonhoidossa ja autamme sinua valitsemaan sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Kauneushuone Pionin väki toivottaa teidät tervetulleeksi avaraan kauneushoitolaamme nauttimaan laadukkaista sekä ammattitaidolla tehdyistä palveluista.

Kauneus on ainoa elämisen arvoinen asia

-- Agatha Christie

Pionin ammattilaiset

Kävin ensimmäisen ripsikoulutuksen 2016 ja perustin Pionin 2017. Erityistaitoni ovat ripsienpidennykset ja toimin myös Salon volumen Ripsikouluttajana. Haluan oppia uutta sekä kehittää itseäni, sen vuoksi kouluttaudun säännöllisesti ja pyrin tarjoamaan asiakkaille uusia tuulia kauneudenhoitoalalta. Tervetuloa Pioniin.

Anu

Kosmetologi

Kävin 2020 kesällä ripsikoulutuksen, jonka jälkeen aloitin aktiivisen työskentelyn kotona pidennysten parissa lukio-opintojeni ohella. Sain 2021 syksyllä mahdollisuuden liittyä Pionin mahtavaan tiimiin tekemään ripsiä. Palveluihini kuuluvat kaikki ripsienpidennykset. Työssäni olen tarkka ja huomioin aina asiakkaan toiveet. Haluan mahdollistaa asiakkaalle mukavan kokemuksen ripsien laitossa sekä huolloissa. Tervetuloa asiakkaakseni!

Erica

Ripsiteknikko

Olen keväällä 2021 valmistunut kosmetologi. Suosituimmat palveluni ovat klassiset ja volyymipidennykset sekä rakennekynnet, joissa haluan kehittyä ja kouluttautua lisää. Erityisesti pidän myös geelilakkausten teosta, jotka teen sinulle kestämään jopa kuukaudeksi. Palveluistani löydät lisäksi lash- ja browliftit, kestovärjäykset sekä vahaukset.

Iris

Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2017. Tällä hetkellä palveluihini kuuluvat kosmetologin perushoidot, klassiset- sekä hybridi ripsienpidennykset, lash- ja browlift sekä geelilakkaukset. Haluan oppia uutta ja nähdä oman kädenjäljen kehityksen. Nähdään Pionissa!

Jenni

Kosmetologi

Vuonna 2019 valmistunut kosmetologi. Palaveluihini kuuluvat ripsienpidennykset, geelilakkaukset, kasvohoidot, jalkahoidot, kestovärjäykset sekä lash -ja brownlift. Ensimmäisen ripsienpidennys koulutuksen olen käynyt 2016. Mielipuuhaani ja suosituin palveluni on ripisienpidennykset. Oman kädenjäljen kehitys ja uuden oppiminen on mielestäni parasta tässä työssä. Tervetuloa asiakkaakseni!

Karoliina

Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2021. Olen iloinen, huolellinen ja tunnollinen asiakaspalvelija. Palveluihini kuuluvat kosmetologiset palvelut, klassiset ripsienpidennykset, rakennekynnet, lash- ja browlift sekä brasialainen sokerointi.

Milla S

Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi 2020 Kauneuskoulutus Baroquesta. Tarjoan Pionissa kaikkia kosmetologin peruspalveluja, eniten kasvo- ja jalkahoitoja sekä sokerointeja. Työssäni olen tarkka ja huolellinen. Kerron, kuuntelen, näytän ja autan, jotta jokaisen asiakkaan hoitokokemus on onnistunut. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni, nähdään Pionissa!

Reetta

Kosmetologi

Aloitin 2021 kesän lopussa Pionissa harjoittelijana, ensi kesään mennessä olisi toiveena valmistua osaavaksi ripsiteknikoksi. Pioniin päädyin kiinnostuksesta kauneudenhoitoalaan. Otan asiakkaan toiveet aina huomioon ja suoritan työni huolellisesti. Tällä hetkellä palveluihini kuuluu klassiset ripsienpidennykset, browlift sekä kulmien ja ripsien kestovärjäys.

Sirelyn

Ripsiteknikko

Olen 2021 valmistunut kosmetologi. Olen luonteeltani pirteä ja positiivinen. Työssäni pidän erittäin tärkeänä huolellisuutta ja ihan ensimmäisenä tulee asiakkaan tyytyväisyys. Lempipuuhaani ovat geelilakkaukset, koska tykkään tarkasta puuhasta mutta erilaisia hemmottelevia hoitoja on myös ihana tehdä!

Venla

Kosmetologi

Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2021 ja nyt pääsen mukaan Pionin huipputiimiin! Työssäni olen todella tarkka ja huolellinen. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita ja yhdessä suunnitellen toteutetaan miellyttävä hoitokokemus! Parasta tässä työssä onkin tyytyväiset asiakkaat. Tällä hekellä lempitöitäni ovat kasvohoidot , lash liftit ja geelilakkaukset. Tervetuloa asiakkaakseni!

Wilma

Kosmetologi

Usein kysytyt kysymykset

Tässä on joitain vastauksia kysymyksiin, joita saamme eniten palveluistamme.
Jos unohdimme jotain, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.

Ripsienpidennyksissä on viikon takuu ja edellyttää että ripsiä on hoidettu ohjeen mukaan. Takuuhuolto on tehtävä viikon sisällä laitosta.

Ripsienpidennyksissä, rakennekynsissä, geelilakkauksissa, kestoväreissä sekä kestotaivutuksissa on ikärajana 16v.

Kosmeettinen jalkahoito sekä klassinen kasvohoito ovat todella suosittuja miesten keskuudessa ja oiva lahjaidea.

Toivomme että ette saavu paikalle sairaana vaan siirrät aikaasi. 

Meiltä löytyy lapsille ja nuorille oma kasvohoito, prinsessa manikyyri ja pikku prinsessan hoitopaketti.  Räätälöimme kysynnän ja tarpeen mukaan hoitoja kaikille pikku prinsessoille sekä prinsseille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää

Kasvohoitoon voi tulla oikeastaan koska vaan. Monesti käymme kasvohoidoissa vasta silloin kun meille on tullut jokin iho-ongelma. Olisi hyvä käydä säännöllisesti kosmetologilla kasvohoidossa hoitamassa ihoa ja mieltä sekä laittamassa kotihoitotuotteet ja hoitorutiinit ajantasalle.

Kulmien laminointi eli brow lift on kulmien kestomuotoilu. Käsittely tekee omista kulmakarvoista helposti käsiteltävät ja muotoiltavat. Voit harjata ne haluamaasi muotoon ja asettaa ne esim kulmageelillä. Käsittely pysyy kulmakarvoissa n. 2-6vko, riippuen omien kulmakarvojen kasvuvauhdista. Käsittelyn hintaan 45e kuuluu kulmien värjäys ja muotoilu.

Klassississa laitetaan yksi paksumpi kuitu yhteen omaan ripseen. Tulos on luonnollisempi ja sopii hyvin ensikertalaiselle. Volyymeissa laitetaan ohuista kuiduista tehty viuhka yhteen omaan ripseen. Näin saadaan näyttävämpi ja tuuheampi lopputulos. Volyymeissa pystyy myös laittamaan luonnollisen ja kevyen ilmeen.  Hybridit ovat klassisten ja volyymien sekoitus, jossa laitetaan klassisia vähintään puolet. Näin saadaan hiukan rikottu ja luonnollinen lopputulos.

Voit varata ajan verkkosivuiltamme sähköisestä ajanvarauksesta timmasta, sähköpostilla kauneushuonepioni@gmail.com, puhelimitse tai laittamalla viestiä instagramiin tai facebookiin. 

Lohjan aseman pionissa onnistuu parihoidot. Jalkahoito sekä kasvohoito on ollut erittäin suosittu ystävysten sekä pariskuntien kesken parihoitona. Voit varata parihoidot viestillä tai puhelimitse.

Menu Item #1

$49
Description

Menu Item #2

$49
Description

Menu Item #3

$49
Description